Trusa de chimie Go Direct – pachet standard

9.242,00 lei fără TVA

Trusa de chimie Go Direct – pachet standard

Trusa este concepută având la bază conceptul Învățare prin descoperire și contine senzorii necesari pentru efectuarea a cel puțin 36 de experimente în termochimie, legile gazelor, reacții acido-bazice, electrochimie, electroliți, stări de materie și multe altele.
Conține:

Recomandam și achizitia manualului de experimente CHIMIA cu VERNIER (pret 599 lei +TVA) . Manualul conține descrierea amănunțită a pașilor de parcurs de către profesor dar și de elevi pentru realizare scopului fiecărui experiment fără efort, într-o atmosferă foarte plăcută și atractivă. Manulaul se comandă separat , nu face parte din continutul Trusei de senzori.

AVEȚI NECLARITĂȚI? VĂ OFERIM CONSULTANȚĂ LA 0724 588 423
Descriere

Trusa de chimie Go Direct – pachet standard

Trusa este concepută având la bază conceptul Învățare prin descoperire și contine senzorii necesari pentru efectuarea a cel puțin 36 de experimente în termochimie, legile gazelor, reacții acido-bazice, electrochimie, electroliți, stări de materie și multe altele.

Vedeti in tabelul de mai jos Lista experimentelor :

Experimente Senzori necesari
1 Endothermic and Exothermic Reactions Go Direct® Temperature Probe
2 Freezing and Melting of Water Go Direct® Temperature Probe
3 Another Look at Freezing Temperature Go Direct® Temperature Probe (2)
4 Heat of Fusion of Ice Go Direct® Temperature Probe
5 Find the Relationship: An Exercise in Graphing Analysis
6 Boyle’s Law: Pressure-Volume Relationship in Gases Go Direct® Gas Pressure Sensor
7 Pressure-Temperature Relationship in Gases Go Direct® Gas Pressure Sensor, Go Direct® Temperature Probe
8 Fractional Distillation Go Direct® Temperature Probe
9 Evaporation and Intermolecular Attractions Go Direct® Temperature Probe (2)
10 Vapor Pressure of Liquids Go Direct® Gas Pressure Sensor, Go Direct® Temperature Probe
11 Determining the Concentration of a Solution: Beer’s Law Go Direct® Colorimeter
12 Effect of Temperature on Solubility of a Salt Go Direct® Temperature Probe
13 Properties of Solutions: Electrolytes and Non-Electrolytes Go Direct® Conductivity Probe
14 Conductivity of Solutions: The Effect of Concentration Go Direct® Conductivity Probe
15 Using Freezing Point Depression to Find Molecular Weight Go Direct® Temperature Probe
16 Energy Content of Foods Go Direct® Temperature Probe
17 Energy Content of Fuels Go Direct® Temperature Probe
18 Additivity of Heats of Reaction: Hess’s Law Go Direct® Temperature Probe
19 Heat of Combustion: Magnesium Go Direct® Temperature Probe
20 Chemical Equilibrium: Finding a Constant, Kc Go Direct® Colorimeter
21 Household Acids and Bases Go Direct® pH Sensor
22 Acid Rain Go Direct® pH Sensor
23 Titration Curves of Strong and Weak Acids and Bases Go Direct® pH Sensor
24 Acid-Base Titration Go Direct® pH Sensor, Go Direct® Drop Counter
25 Titration of a Diprotic Acid: Identifying an Unknown Go Direct® pH Sensor, Go Direct® Drop Counter
26 Using Conductivity to Find an Equivalence Point Go Direct® Conductivity Probe, Go Direct® Drop Counter
27 Acid Dissociation Constant, Ka Go Direct® pH Sensor
28 Establishing a Table of Reduction Potentials: Micro-Voltaic Cells Go Direct® Voltage Probe
29 Lead Storage Batteries Go Direct® Voltage Probe
30 Rate Law Determination of the Crystal Violet Reaction Go Direct® Colorimeter
31 Time-Release Vitamin C Tablets Go Direct® pH Sensor
32 The Buffer in Lemonade Go Direct® pH Sensor
33 Determining the Free Chlorine Content of Swimming Pool Water Go Direct® Colorimeter
34 Determining the Quantity of Iron in a Vitamin Tablet Go Direct® Colorimeter
35 Determining the Phosphoric Acid Content in Soft Drinks Go Direct® pH Sensor
36 Microscale Acid-Base Titration Go Direct® pH Sensor
Transport & Livrare