Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Produse pe pagină 9 24 36

Kit de lentile pentru optica

2.700,00 lei fără TVA

Avantaje:

 • Kitul de lentile pentru optica Vernier completează sistemul de cărucior profil de rulare si banc optic de la Vernier .
 • Destinat pentru a efectua experimente optice, cum ar fi formarea imaginii cu lentile și intensitatea luminii în funcție de distanță.
 • Puteți folosi kitul chiar pentru a construi un telescop de bază.

Kit pentru studiul dinamicii cu carucior cu senzor Go Direct

7.200,00 lei fără TVA

Descriere:

 • Sistem de cărucior și profil de rulare specual Dynamics cu cărucioare cu senzor Go Direct®

 • Carucior cu senzor Go Direct (verde)

 • Carucior cu senzor Go Direct (galben)

 • Combinație profil specila de rulare 1,2 M cu rol si de banc optic

 • Opritor final reglabil

 • Nivelator reglabil cu două picioare

 • Ultra Scripete

 • Suport de scripete , Clemă pentru tijă

 • Set de accesorii pentru căruciorul cu senzor Go Direct : Bara de protecție cu arc circular tare (1) Bara de protecție cu arc circular mai slab (1) Clape magnetice (4) Urechi cu cârlig  (2) Mase tip disc (4) Bara de protectie magnetica (2) Cârlig cu senzor de forță (3) Bara de protecție din cauciuc (3) Tije anti-ruliu (3)

Modul pentru experimente de stiinte Go Direct Vernier – nivel de baza

9.650,00 lei fără TVA

Este deosebit prin:

 • Abordarea foarte prietenoasa sub forma de experimente pe baza unor povestiri sau situatii din viața reală, pentru întelegerea marimilor fizice
 • Desi foloseste senzori avansați, poate fi folosit si in ciclul primar datorita modului de abordare a experimentelor
 • Experimentele sunt descrise amănunțit in manual si sunt editabile ( sunt scrise în limba engleză dar pot fi traduse și adaptate fiecărui stil de lucru)
 • Conține senzori de masurare digitală de ultimă generație pentru stiinte cu un manual ce descrie 43 de experimente de științe prin metoda descoperirii.
 • Nu necesită alte dotari sau echipamente speciale, se pot folosi obiecte de uz general
 • Masuratorile se fac, se afiseaza si se transpun in grafice instantaneu , lasând timp  necesar pentru interpretari si dezbateri
 • Se adaptează si la orice echipamente de experimentare existente deja in dotare
 • Senzorii folosesc un soft special care se descarcă gratuit pe telefon , tableta , laptop sau PC - https://www.vernier.com/products/graphical-analysis/
 • Senzori Go Direct se conecteaza direct la telefon, tableta, PC sau laptop fara fir prin Bluetooth sau prin cablu care are si rol de incarcare
Este important ca elevii dumneavoastră să înțeleagă că știința implică ipoteza, colectarea de date, apoi analizarea acelor date pentru a determina dacă ipoteza a fost corectă. Tinerii elevi își pot pune întrebări dacă ipoteza lor este corectă sau nu. Pentru ca elevii să se bucure de știință și să învețe din ea, ei trebuie să se simtă confortabil și dacă ipoteza lor este incorectă. Asigurați-i că acest lucru este tot parte a procesului științific și că progresul lor va depinde de o gândire atentă și răspunsuri complete, nu neapărat de ipoteze corecte.

Robot programator EaRL

450,00 lei fără TVA

Modelul nou seria V2

EaRL, robot programator pare venit din spațiul cosmic; are cel mai drăguț zâmbet; și este gata să ajute profesorii din ciclul primar să învețe codarea ca profesioniștii! Robotul programator EaRL de la Hope Education a fost conceput de specialiștii în educație în codificare și este resursa de programare perfectă pentru copii și profesori care fac primii pași în călătoria lor de codificare. Tu și elevii tăi te vei îndrăgosti rapid de acest robot; luminile și sunetele sale colorate ajută la oferirea unei experiențe multi-senzoriale elevilor, precum și la predarea elementelor de bază ale gândirii și ale programării. Puteți chiar să înregistrați propriile sunete pentru ca EaRL să le redea.

Set de 6 casti de realitate virtuala si soft

25.200,00 lei fără TVA
Set de 6 casti de realitate virtuala PICO 2G4K cu licenta software pentru resurse educationale 3D. Cu cel mai bun afișaj disponibil în prezent într-un dispozitiv de vizualizare 3D de tipul all-in-one, Pico G2 4K se remarcă prin designul revoluționar G2 si claritate sporită. Excelent pentru pentru videoclipuri si softuri 3D de realitate augumentata atat in educatie cat si in afaceri sau divertisment! Veți observa mai multe detalii și culori vii atunci când utilizați G2 4K Contine si licenta anuala premium i3LEARNHUB cu LIFELIQUE cu peste 1500 de resurse educationale 3D. SPECIFICAȚII COMPONENTE – 835 Snapdragon, 64 GB stocare, 4 GB RAM, slot pentru card SD CONEXIUNE – BT 4.2, Wifi b / g / n / ac (acceptă Miracast) PROIECTARE – Baterie servisabilă, plasare unică a bateriei DEZVOLTATOR – Android 8.1, Pico SDK (Unity, Unreal, Native Android), Wave SDK CONŢINUT – Magazin Pico, Firefox Reality Browser (WebXR GARANȚIE : 12 luni

Set de sticlarie profesor chimie

2.500,00 lei fără TVA
Modulul contine : -baghetă de sticlă – 1 buc. -balon cotat 250ml – 1 buc. -balon cu fund plat –

Smart Lab

Variante gata configurate

Pentru diferite profile, in general pentru 24 elevi. Aveti in liste cantitati si preturi orientative si daca doriti neaparat sa le reconfigurati, O noua lista reconfigurată va trebui in prealabil confirmată de noi, ca disponibilitate si concordantă cu cerintele din PNRR. Preturile de ofertare se vor transmite la fiecare solicitare si pot fi diferite de listele prezentate in linkuri.

Mobilier SMART LAB :

- MASA MODULARĂ INDIVIDUALĂ MATTE ECTA : https://matte.ro/banca-scolara-modulara-matte-ecta/ - MASA MODULARĂ DUBLĂ MATTE CREATIV :  https://matte.ro/masa-modulara-matte-creativ/ - Scaune ergonomice in variante pentru toate nevoile : https://matte.ro/scaune-scolare/

Variantele de dotări cu echipamente SMART LAB:

Descărcați varianta C : Matte Smartlab C Descărcați varianta D : Matte Smartlab D Descărcați varianta E : Matte Smartlab E Descărcați varianta F:  Matte Smartlab F Descărcați varianta G: Matte Smartlab G Descărcați varianta K - profil tehnologic : Matte Smartlab K TEHNOLOGIC Descărcați variantaL - Lingvistic : Matte Smartlab L Lingvistic pdf Descărcați varianta M - profil Auto : Matte Smartlab M AUTO Pentru variante configurate diferit, de exemplu cu senzori pentru stiinte VERNIER , sau table interactive premium i3TOUCH de la  i3Technologies va rugam sa ne contactati si configuram lista. Pentru orice lamuriri ne puteți contacta la info@matte.ro sau tel 0724588423!

Sursa de tensiune Extech Digital

4.200,00 lei fără TVA

Sursă de curent continuu care:

 • Generează curent continuu reglabila de la 0-18V la 0-3A intensitate maximă a curentului.
 • Furnizează curent constant sau tensiune constantă și are protecție la suprasarcină și scurtcircuit.
 • Are bornele de ieșire protejate. Sunt furnizate cabluri de conectare.

Panoul frontal conține afișaje digitale de tensiune și curent, astfel încât nu veți avea nevoie de o măsurare suplimentară într-un experiment tipic. Această sursă de alimentare va funcționa perfect cu activitățile din manualele Vernier pentru laboratorul de fizică sau în experimente de științe care necesită alimentare de curent continuu. 

Trusa de biologie Go Direct – pachet standard

19.985,00 lei fără TVA
Trusa de biologie Go Direct – pachet standard Pentru fisele de lucru complete cu planurile de activități pentru profesor și

Trusa de chimie Go Direct – pachet standard

9.242,00 lei fără TVA
Trusa de chimie Go Direct - pachet standard Trusa este concepută având la bază conceptul Învățare prin descoperire și contine senzorii necesari pentru efectuarea a cel puțin 36 de experimente în termochimie, legile gazelor, reacții acido-bazice, electrochimie, electroliți, stări de materie și multe altele. Conține: Recomandam și achizitia manualului de experimente CHIMIA cu VERNIER (pret 599 lei +TVA) . Manualul conține descrierea amănunțită a pașilor de parcurs de către profesor dar și de elevi pentru realizare scopului fiecărui experiment fără efort, într-o atmosferă foarte plăcută și atractivă. Manulaul se comandă separat , nu face parte din continutul Trusei de senzori.