Afișez toate cele 9 rezultate

Produse pe pagină 9 24 36

Robot programator EaRL

370,00 lei fără TVA
EaRL, robot programator pare venit din spațiul cosmic; are cel mai drăguț zâmbet; și este gata să ajute profesorii din ciclul primar să învețe codarea ca profesioniștii! Robotul programator EaRL de la Hope Education a fost conceput de specialiștii în educație în codificare și este resursa de programare perfectă pentru copii și profesori care fac primii pași în călătoria lor de codificare. Tu și elevii tăi te vei îndrăgosti rapid de acest robot; luminile și sunetele sale colorate ajută la oferirea unei experiențe multi-senzoriale elevilor, precum și la predarea elementelor de bază ale gândirii și ale programării. Puteți chiar să înregistrați propriile sunete pentru ca EaRL să le redea.

Set de 6 casti de realitate virtuala si soft

19.900,00 lei fără TVA
Set de 6 casti de realitate virtuala PICO 2G4K cu licenta software pentru resurse educationale 3D. Cu cel mai bun afișaj disponibil în prezent într-un dispozitiv de vizualizare 3D de tipul all-in-one, Pico G2 4K se remarcă prin designul revoluționar G2 si claritate sporită. Excelent pentru pentru videoclipuri si softuri 3D de realitate augumentata atat in educatie cat si in afaceri sau divertisment! Veți observa mai multe detalii și culori vii atunci când utilizați G2 4K Contine si licenta anuala premium i3LEARNHUB cu LIFELIQUE cu peste 1500 de resurse educationale 3D. SPECIFICAȚII COMPONENTE – 835 Snapdragon, 64 GB stocare, 4 GB RAM, slot pentru card SD CONEXIUNE – BT 4.2, Wifi b / g / n / ac (acceptă Miracast) PROIECTARE – Baterie servisabilă, plasare unică a bateriei DEZVOLTATOR – Android 8.1, Pico SDK (Unity, Unreal, Native Android), Wave SDK CONŢINUT – Magazin Pico, Firefox Reality Browser (WebXR

Trusa de chimie Go Direct – pachet standard

7.713,00 lei fără TVA
Trusa de chimie Go Direct - pachet standard Trusa este concepută având la bază conceptul Învățare prin descoperire și contine senzorii necesari pentru efectuarea a cel puțin 36 de experimente în termochimie, legile gazelor, reacții acido-bazice, electrochimie, electroliți, stări de materie și multe altele. Conține:

Trusa de chimie liceu LabQuest 3 extinsa

5.878,00 lei fără TVA

Trusa de chimie liceu LabQuest 3 extinsă

Permite efectuarea de peste 35 de experimente de chimie generală la nivel de liceu. Pentru fisele de lucru complete cu planurile de activități pentru profesor și elev achizitionați și manualul Chimie Avansată cu Vernier. Conține:

Trusa de fizica Go Direct – pachet standard

11.687,00 lei fără TVA
Trusa de fizica Go Direct - pachet standard Trusa este concepută având la bază conceptul Învățare prin descoperire și contine senzorii necesari pentru efectuarea a cel puțin 35 de experimente de fizica din capitolele: mecanică, acustică, optică, electricitate si magnetism. Conține:

Vizualizator 2MP USB Online Hope – Camera de Documente

750,00 lei fără TVA

Este foarte util pentru că:

 • Face fotografii și videoclipuri
 • Salvează imagini și videoclipuri.
 • Ușor și pliabil - ușor de depozitat și mutat.
 • Se conectează prin portul USB la computer
 • Excelent pentru demonstrații, modelare, partajare întregii clase, implicând toată lumea la lecție.

Vizualizator 5MP USB Online Hope – Camera de Documente

1.150,00 lei fără TVA

Este foarte util pentru că:

 • Este perfect pentru prezentarea lucrărilor în clasă sau în sesiuni video virtuale
 • Elevii le pot folosi și pentru a înregistra lucrările individual sau în grup
 • Nu necesită reglaje, are focalizarea automată
 • Capul flexibil permite pozitionarea rapidă si precisă

Vizualizator A3 10MP USB Wireless Hope – Camera de Documente

1.950,00 lei fără TVA

Este foarte util pentru că:

 • Evidențiați, adnotați și modelați pentru a oferi feedback imediat pentru o lucrare
 • Copiii nu pot vedea cu toții manualul pe care îl arătați? Puneți imaginea pe tabla și partajați cu ușurință pentru ca toți să o vadă!
 • Utilizați videoclipuri pentru a capta discuțiile din clasă și activitățile didactice
 • Cap flexibil, astfel încât să poată fi repoziționat pentru a privi diferite obiecte sau din unghiuri diferite.
 • Funcția wireless înseamnă că sunteți liber să vă deplasați cu vizualizatorul prin cameră pentru a vedea elementele care pot fi apoi proiectate central.