ECHIPAMENTE PENTRU PROIECȚIE FĂRĂ FIR

CONECTAȚI FĂRĂ FIR LAPTOPUL, COMPUTERUL SAU TABLETA LA VIDEOPROIECTOR SAU LA UN ECRAN DIGITAL

Specificații pentru i3SYNC Touch

Un instrument de prezentare pentru TRANSMISIE INSTANTANEE wireless video, audio și atingere în calitate HD completă. Se compune dintr-un emițător și receptor care constituie o conexiune tactilă wireless între un dispozitiv mobil și un afișaj tactil. Instrumentul este compatibil cu toate dispozitivele HDMI, DisplayPort sau Mini DisplayPort și cu toate sistemele de operare: Windows, Mac, Android și Linux. 

Este un produs plug & play; emițătorul este conectat la dispozitivul mobil și receptorul în ecranul de prezentare. Nu este nevoie să instalați drivere, să deschideți aplicații sau să executați programe. 

Este posibil să conectați până la 3 emițătoare la 1 receptor. Cu o singură apăsare pe buton, utilizatorul poate partaja instantaneu ecranul dispozitivului său mobil pe ecranul principal de prezentare. 

Ecranul de pornire are o funcție de previzualizare care arată toate dispozitivele conectate și oferă posibilitatea de a bloca anumite emițătoare. 

Funcția de atingere fără fir permite utilizatorului să își controleze dispozitivul de pe ecranul principal. În timp ce utilizează PowerPoint, utilizatorul poate merge în funcția unică de extins pentru a vedea toate notele sale, precum și următoarea pagina. 

Transmițătorii pot fi încărcați opțional într-o stație de încărcare care este echipată cu 3 pini Micro USB. Statia lasă spațiu suficient pentru depozitarea cablurilor și a altor accesorii.

Call Now Button