Catedra pentru profesor

CATEDRA MATTE  ECTA PREMIUM PLUS

2480 LEI + TVA

CATEDRA MATTE  ECTA PREMIUM PLUS are un design ultramodern, cu spatii de depozitare generoase. Cu o structură robustă și o rezistență la uzură deosebită catedra MATTE ECTA PREMIUM PLUS se integrează perfect în săli dotate cu mobilierul modular MATTE ECTA.

– Masa este prevazută cu 3 sertare  colorate cu yală centralizată, foarte potrivite pentru depozitarea diverselor materiale utile la clasă si un dulap lateral cu două usi pentru unitatea centrala sau alte echipamente.
-Blatul mesei are dimensiunea de 1370mm x 500mm x 18mm – confectionat din materialul premium MDF termoformat culoare unibej.
– Dulapul înalt destinat diferitelor echipamente are dimensiuni L-520mm x l-500mm x h-890mm, cu blat superior din MDF termoformat

Structura robusta

Structura metalica realizata din profile de otel care sustin o constructie compacta din pal melaminat si blatul special MATTE COMPACT .

P

Dimensiuni confortabile

Blatul catedrei are dimensiunea de 130cm x 50cm si are loc suficient de larg pentru scaun si pentru pozitionarea la masa!

Blatul MATTE COMPACT

Un blat elegant din MDF laminat individual fara margini aplicate, cu margini si colturi rotunjite, cu o rezistenta crescuta la uzura.

Practic si comod

Catedra este prevazuta cu 3 sertare cu yala centralizata, foarte potrivite pentru depozitarea diverselor materiale utile la clasa.

Catedra MATTE ECTA PREMIUM se realizează în diferite culori pentru a fi asortată cu mobilierul din orice clasă!

Scaun recomandat pentru profesor

Scaunul Opti Plus reglabil este un scaun confortabil, ajustabil taliei fiecarui cadru didactic, asigura ergonomia si suportul reconfortant al spatelui, deseori solicitat de multele ore de predare!

Sunați la 0724588423 sau trimiteți un e-mail pe info@matte.ro pentru a obtine oferte personalizate de mobilier destinat întregii școli !

Call Now Button