Masa OPTIM

ROBUSTĂ și REGLABILĂ
Masa Optim MATTE
Blat special rezistent LA UZURĂ ȘI APĂ:

Masa OPTIM MATTE este dotată cu blat din Werzalit cu rezistență sporită la apă si uzură cu dimensiunea 630mmx450mm. Vedeți mai multe despre Werzalit aici!

STRUCTURĂ METALICĂ rezistentĂ REGLABILĂ

Structura metalică este robustă, reglabilă cu fixare în 4 suruburi, ușor de reglat pe verticală pe 5 nivele de înălțime între 640mm si 820mm.

Picioarele telescopice ale mesei, consola de rigidizare și legătură între picioarele telescopice cu rol și de suport pentru picioare, sunt confecționate din țeavă ovală de oțel de 50x25mm si grosime de 1,5mm . Tălpi de plastic sunt rezistente și au o formă specială care protejează podeaua și sunt asigurate împotriva iesirii de pe picioarele metalice.

Părțile metalice sunt protejate prin vopsire robotizată, prin procedeul ecologic de pulverizare în câmp electrostatic și polimerizare în cuptor automatizat la 180 de grade Celsius.

 

POLIȚĂ IGIENICĂ DIN STRUCTURĂ DE BARE SUDATE SAU OPȚIONAL cUTIE METALICĂ SUB BLATUL MESEI !

Polița de sub blat este în varianta standard din coș igienic și robust de bare de otel de 5 și 6 mm grosime, sudate intre ele ce permit depozitarea fără acumulare de resturi sau praf. Opțional se poate livra cu polița tip cutie în limita unui stoc limitat!

Pretul mesei

Prețul pentru o masă individuală fără scaun, în varianta cu blat din Werzalit este de:

– 360 lei +TVA pentru cantități de până la 60 de bucăți

– 330 lei +TVA pentru cantități de peste 60 de bucăți

 

 

Call Now Button