MOBILIER SCOLAR modular, reglabil, cu design ultramodern!

Mobilier scolar – modele atractive modulare!

Banci școlare, pupitre și scaune școlare alături de catedre, dulapuri și mobilier pentru cabinete și laboratoare!

Mobilier scolar variat, de la pupitre și scaune școlare la mobilier interactiv conectat fără fir la tabla interactivă! Toate gândite pentru un spațiu flexibil,  cu personalitate, conceput pentru a creea un ambient stimulativ pentru progres! La noi veți găsi atât mobilier scolar ieftin si reglabil dar foarte rezistent , cât și mobiler scolar modular cu design deosebit, ergonomic pentru spatii educaționale deosebite!

Mobilier scolar modular, reglabil, cu design ultramodern! Calitatea garantată, culorile și formele meselor și scaunelor transformă spectaculos sălile de clasă!

Am proiectat mese și scaune adaptate folosirii de către preșcolari, la clasa pregătitoare, în ciclul primar și cel gimnazial dar și de către elevii de liceu.
O grijă deosebită am acordat-o modelor de mobilier scolar destinate profesorilor! Pentru profesori mobilierul de la MATTE devine o unealtă ce le permite să dea frâu liber creativității în predare!

Pentru educația de tip afterschool și preschool mobilierul școlar aduce acea atmosferă care face ca timpul petrecut în afara școlii să fie atractiv și eficient!

Acces la video modele de mobilier școlar

Galerie de modele de mobilier scolar modern

Discutăm cu profesori, din fiecare ciclu școlar, care sunt fie convinși că există o modalitate de a „face” mediul lor de predare – învățare – evaluare mai eficient, fie intuiesc că doar creta și discuția nu mai sunt suficiente.

Clienții noștri știu că este necesară schimbarea și colaborează cu noi pentru a face acest lucru, realizând medii de învățare care să permită o abordare nouă. Ei știu că elevii de astăzi au nevoie de noi abilități și adaptabilitate pentru viitoare ocupatii care poate nici nu există încă, așa că apelează la noi pentru a crea medii care ajută la dezvoltarea acestor abilități.

Ei știu că într-o sală de clasă există o diversitate de nevoi și că pentru a-i implica pe toți trebuie să le ofere și un grad de autonomie și de alegere, așa că lucrează alături de noi pentru a crea spații de învățare unde fiecare își poate găsi locul.

La Matte proiectăm și oferim mobilierul, tehnologia educatională și trainingul necesare pentru a crea spații educaționale în care se pot întâmpla toate acestea.

Modelele premium cele mai cautate sunt mesele Matte Ecta, mesele Matte Creativ si scaunele ergonomice Ergo Matte sau Optim Matte.  Noutatea exclusivă este noul mobilier scolar interactiv IMO LEARN prin care participantii comunică wireless cu tabla interactiva i3BOARD.

Cea mai importantă întrebare la care trebuie să răspundeți când vine vorba despre spațiul de învățare este:
Ce doriți să faceți în acel spațiu?

Dacă doriți foarte mult :

  • elevi conectați, angajați, care lucrează într-un mediu care acceptă o gamă de stiluri de învățare,
  • să mențineți concentrarea oferind varietate
  • stimularea performantă a cognitivului prin mișcare și flexibilitate a spatiului pentru lucru pe grupuri

Atunci sunteți în locul potrivit! Forma urmează funcția !

La intrebarea „ce vrei să poți face în acel spațiu ” răspunsul crucial poate fi explicitat prin expresia „forma urmează funcția”, care a fost o mantră de design încă de la începutul secolului XX fiind actuală și astăzi.

Astfel ceea trebuie să se facă în acel spațiu, dictează forma, aspectul si conținutul .

Dacă în schimb, veți începe cu forma – cum ar fi mese, scaune sau poate ceva scaune mai moi – nu veți reuși să abordați scopul spațiului.

 Ce vreți să faceți cu acestea mese și de ce? Vreți scaune stivuibile? De ce?

Ceva mai extravagant… o canapea? Cărui scop îi va servi?

Învățarea este complexă, deci este important să alegeți dotările și mobilier scolar prin filtrul a ceea doriți să puteți face în spaţiul de învățare.

Dacă doriți un spațiu de învățare stimulativ dotat cu mobilier scolar care oferă un control mai bun și o nouă experiență de predare și învățare, vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Call Now Button