Masa OPTIM

ROBUSTETE și VERSATILITATE
BlatURI specialE VERSATILE SI rezistentE:

Masa OPTIM MATTE are posibilitatea de fi dotata cu diferite blaturi:

Varianta standard cu blatul mesei din Werzalit – cu rezistență sporită la apa si zgariere – în formă dreptunghiulară cu dimensiunea 650mmx450mm

Varianta opțională cu blatul mesei din Werzalit – cu rezistență sporită la apa si zgariere – în formă ergonomică de trapez curbiliniu cu dimensiunea 690mmx530mm

Variantă premium – alternativă modulară cu blatul mesei din MDF termoformat –  având o formă și o dimensiune potrivită scopului și locului de folosire

STRUCTURĂ METALICĂ rezistentĂ REGLABILĂ

Structura metalică este robustă, reglabilă cu fixare în 4 suruburi, ușor de reglat pe verticală pe 5 nivele de înălțime între 670mm si 760mm.

Tălpi de plastic robuste cu formă specială care nu zgârie podeaua și asigurate împotriva iesirii de pe picioarele metalice.

 

POLIȚĂ IGIENICĂ DIN STRUCTURĂ DE BARE SUDATE SAU OPȚIONAL cUTIE METALICĂ SUB BLATUL MESEI !

Polița de sub blat este în varianta standard din coș igienic și robust de bare de otel de 5 și 6 mm grosime, sudate intre ele ce permit depozitarea fără acumulare de resturi sau praf.

Opțional este disponibilă și varianta cu cutie metalică special adaptată care permite depozitarea de caiete rechizite sau alte lucruri uzuale programului scolar.

 Ambele variante au colturi si muchii rotunjite fiind sigure in utilizare!

Pretul mesei porneȘte de la 290 de lei + TVA

Pretul minim de 290 lei +TVA este pentru o masă individuală fără scaun în varianta standard cu blat din Werzalit dreptunghiular 650x450mm si polița de sub blat din rețea de bare.

Varianta cu blat din Werzalit de formă trapezoidală curbilinie are pretul de 340 lei +TVA

Varianta cu blat de formă personalizată are pretul de 380 lei +TVA

 

 

Call Now Button