Camere senzoriale – spatii proiectate cu echipamente senzoriale programabile luminoase-sonore-vibratorii, adaptate:

 

– activitatilor distractive si de relaxare pentru copii si persoane adulte,

-activitatilor terapeutice si de relaxare pentru copii hiperactivi,

Camere senzoriale programabile2014-04-09 14.15.09

– activitati educationale si terapeutice pentru copiii  cu cerinte educationale speciale.

Matte’s Way dezvolta camere senzoriale proiectate  cu tehnologii si echipamente de ultima generatie, programabile, mobilier complex cu interactivitate  integrata. Conceptul este completat cu module psihopedagogice, training si tehnici pentru folosirea echipamentelor .

2014-04-11 11.51.40 2014-04-11 11.53.172014-04-09 14.19.48

Pentru Camerele senzoriale furnizam si seturi de materiale didactice deosebit de atractive care combina simturile vizuale si tactile folosind jucarii florescente cu forme senzoriale, materiale si jucarii educationale sensibile la lumina ultravioleta UV.

Pentru copiii cu cerinte educationale speciale avem elemente de comanda a jocurilor foarte usor de manuit si sisteme de comanda fara fir. Prin atingerea unei clapete colorate copilul poate schimba culoarea ambientului sau poate modifica culorile din echipamentele interactive.

Aparatele reactioneaza si la nivelul de zgomot si la vocea copiilor fiind  un instrument de ilustrare si reglare a intensitatii de exprimare vocale.

Asiguram suportul tehnic, profesional de cea mai buna calitate si dezvoltam parteneriate pentru dezvoltarea de asemenea spatii. Pentru informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail: info@matte.ro .

Sigla1.jpg

Call Now Button