GALERIA DE INFOGRAFICE
realizată de profesorii înscriși la cursul
“Cum îmi simplific munca de comunicare la clasă  fără a fi expert IT!” 
de pe platforma on-line de cursuri 

“Călin MATEIAN – TRAINING”

Inapoi la prima pagina

 

Accesati aici cursul “Cum îmi simplific munca de comunicare la clasă  fără a fi expert IT!”

După parcurgerea cursului, transmiterea de infografice şi transmiterea temelor sunteți în măsură să accesați adeverința pentru cursul gratuit având calificativul “Dascăl inițiat” şi echivalentul a 20 de ore de curs.
Cursul este public gratuit! 


 S-a lansat deja Ghidul pentru infografice care este de fapt un curs on-line care ne învață cum să facem mai simplu si corect materiale didactice digitale proprii sub forma de infografice. Este practic cursul extins, cu informații mai aprofundate. Ghidul este destinat fiecărui profesor indiferent de cunoștințele de IT si are inclus si accesul la cursul de baza.  

Prețul este de 90 de lei! Parcurgerea ghidului se recompensează cu adeverință transmisă de trainer prin e-mail si conferă calificativul de “Profesor cu abilitați de a crea propriul material didactic digital” și  echivalentul a 50 de ore de curs!


Cum accesați gratuit ADEVERINṬA de “Dascăl inițiat”!

Fiecare profesor care s-a înscris la curs şi a parcurs cursul o dată (sau de mai multe ori) trebuie să știe cum să facă infografice!
Veți putea demonstra aceste abilități tocmai prin completarea datelor proprii în adeverința de curs (realizată tipizat sub forma unui infografic).
Astfel pentru a avea adeverința pentru cursul gratuit, trebuie doar să completați in formatul tipizat de adeverință pe care vi-l pun la dispoziție  numele, disciplina de predare, şcoala, localitatea/județul şi un cod ID de identificare (un număr al adeverintei). După completare trebuie să-l trimiteți, direct din piktochart.com, la adresa info@matte.ro pentru păstrarea in evidență.
Vă transmit în continuare, în detaliu, pașii ușori pe care trebuie să îi faceți:
1.Intrati pe platforma de cursuri on-line Calin MATEIAN – TRAINING!  Descărcați de la Rubrica resurse disponibile (de pe aceasta pagina, in partea dreapta) imaginea adeverinței tipizate. Aceasta imagine nu conține încă numele dumneavoastră si nici codul ID (adică seria si numărul de identificare)

2.Deschideti contul dumneavoastră de Piktochart si alegeți sa faceți un infografic nou din categoria POSTER

3.Din categoria POSTER, alegeți primul model, cel alb cu 3 semne de întrebare. Apăsați pe EDIT si veți intra in modul de editare. Primul lucru pe care îl veți face este sa ștergeți tot ce este pe pagina pana ce infograficul rămâne gol, ca o pagină albă.

4.In meniul din lateral stânga dați click pe butonul UPLOAD. Alegeți din computer imaginea cu adeverința tipizată pe care ați descărcat-o in prealabil de pe platformă de la rubrica „Resurse disponibile”

5.Dupa ce imaginea s-a încărcat ȋn galerie dați click pe ea si „trageți-o” in infografic. Apoi dați click pe ea si trageți de la colturile ei până ocupa complet tot infograficul. Nici mai mult nici mai puțin!

6.Imaginea finală pe care o veți obține trebuie să arate ca cea de mai jos:

Model de adeverinta de curs pentru infografice - Calin Mateian

Model de adeverinta de curs pentru infografice – Calin Mateian

7. După ce ați scris numele, vom completa codul ID, adică seria , numărul si data. Aceasta se face foarte simplu in felul următor:
-Alegeți din meniul din stânga TEXT, si apoi de acolo SUBTITLE2. Alegeți mărimea caracterului 20, din meniul de sus – centru. Trageți cu mouse-ul textul ȋn zona de jos a infograficului ȋn zona căsuței gri unde scrie Cod ID.
-Completați seria şi numărul ȋn felul următor; PRIMELE DOUĂ LITERE SUNT INIṬIALELE JUDEṬULUI, urmează o liniuță orizontală si apoi URMATOARELE LITERE SUNT INIṬIALELE NUMELUI (două sunt suficiente), urmează o liniuță orizontală și apoi scrieți ultimele două cifre ale numărului dumneavoastră de telefon. Acesta va fi codul ID al adeverinței dumneavoastră!
-urmează să scriem data în căsuța următoare. Cel mai simplu selectați codul scris înainte, dați  Copy, apoi Paste si mutați codul în căsuța alocată datei.
Completați data in care completați adeverința! Așezați textul scris în căsuță cât mai bine puteți, din considerente estetice.

Gata! Adeverința dumneavoastră este gata de tipărire ! Va trebui apoi să trimiteți prin e-mail adeverința direct din piktochart.com la adresa info@matte.ro pentru evidență si păstrare.

Mai jos aveți o imagine cu partea de detalii de editare.

Model de adeverinta de curs pentru infografice - Calin Mateian

Model de adeverinta de curs pentru infografice – Calin Mateian

După ce ați finalizat completarea, dați SAVE si Publish.
Dați apoi Download si salvați documentul după cum doriți ca png sau jpg.
Puteți apoi să tipăriți adeverința si să o folosiți!

Nu uitati să trimiteți prin e-mail adeverința sub forma de infografic, direct din piktochart.com la adresa info@matte.ro pentru evidență si păstrare!

Call Now Button