Masa Versa

ROBUSTETE, ELEGANTA, VERSATILITATE
Blat special rezistent la uzura si la apa

Masa VERSA este un model dotat cu un blaturi speciale :
Blatul mesei VERSA este protejat suplimentar cu un strat de rășină sintetică pe ambele părți, transparent si anti – zgâriere. Miezul este PAL conform DIN 68765 / E1 . Blatul are margini integrate cu grosime de 3 mm, rotunjite în partea de sus , de jos si  la colțuri . Culoarea marginii este corelată cu a blatului superior
Marginile sunt integrate in blat si nu se pot desprinde.

Finisaje rezistente si ecologice

Structura metalica este finisat cu cea mai noua tehnologie prin vopsire eletrostatica cu pudră pe bază de rășini poliesterice . Procesul este extrem de ecologic , deoarece nici un solvent nu este folosit! Pulberea fiind aplicată electrostatic orice surplus este reciclat.
Astfel structura robusta are si o rezistenta la uzura deosebita și oferă un grad ridicat de rezistență la deteriorare și zgârieturi!

Robustețea si eleganța deosebită a mesei este datorată conceptului structurii realizată astfel:

Suportul este o construcție robustă sudată formată din două picioare in formă de T inversat, având în partea de sus suporți pentru blat si accesorii confecționate din profil de otel de 3 mm grosime, sudate intre ele printr-un profil de otel dreptunghiular transversal de 60x20x2 mm.

Picioarele ȋn formă de T sunt realizate din profil de otel cu secțiune ovală, foarte robuste 60x30x2 mm, prevăzute, la partea superioară , cu un element de consolidare suplimentar (care generează o rigiditate maximă fără a avea nevoie de alte întăriri exterioare inestetice!)
Talpa este realizata din otel cu grosime de 3mm.

Forma elegantă si extrem de robustă oferă mult spațiu pentru picioare permitand miscarea lejeră în lateral și așezarea  comodă si usoară la masă.
De asemenea forma permite utilizare dublă ( pe ambele fețe) aspect ideal pentru aranjamente de grup!

Pretul mesei porneste de la 590 de lei + TVA

Pretul este pentru o masa individuala fara accesorii! La aceasta se poate adaugaaccesorii sub blatul mesei: o cutie pentru carti si o tava cu sine.

Pretul pentru o masa dubla fara accesorii porneste de la 790 LEI + TVA. Pentru detalii si alte accesorii va rugam sa ne contactati la info@matte.ro .

Desen Versa

Call Now Button