WORKSHOPURI  IN ORAȘUL DUMNEAVOASTRǍ!

Alegeți unul dintre WORKSHOP-urile de mai jos pentru acces la informații noi cu aplicare imediată!

Workshop 1  „Utilizarea tablei interactive si a platformelor de e-learning in predare.  Cum realizam propriile lectii interactive – faza de initiere”, trainer Calin Mateian

Daca aveți o tabla interactivă ȋn școală si nu o folosiți la capacitatea maxima, sau daca ați achiziționat o tabla interactiva si doriți sa învățați sa o folositi, acest workshop va dezvolta următoarele abilitați si cunoștințe:

– cunoașterea  funcțiilor  tablei

– deprinderea modurilor de scriere digitala, de salvare si folosire a fișierelor salvate

-modul de desenare folosind softul tablei si modul de lucru in echipa cu mai multi copii

-accesarea softurilor educaționale de la table interactive si exemple de punere in practica

-știința de a crea propriile planșe digitale pe diferite teme si subiecte de studio sau discuții

-cum realizam un plan digital de lecție interactive

-cum inseram un video in propria prezentare la table interactive

-cum folosim galeriile si librăriile de resurse interactive ale softurilor destinate tablelor interactive

-cum folosim manualele digitale in predare de la table interactive si exemple concrete

-cum putem conecta mai multe computer, tablete sau telefoane a table interactive fara fir

-cum putem lucra in echipa la tabla interactiva folosind  dispozitivele inteligente ale copiilor

-cunoașterea de resurse digitale de pe internet cu aplicații educaționale deosebite.

 IN COMPLETAREA PRIMULUI WORKSHOP VINE AL DOILEA DE APROFUNDARE:

 

 Workshop 2  „Aprofundarea utilizarii tablei interactive si a platformelor de e-learning in predare.  Analiza de lectii interactive – faza de aprofundare”, trainer Calin Mateian

 

Acest al doilea workshop se desfășoară la un interval de 6-8 săptămâni de la primul workshop si are ca scop aprofundarea cunoștințelor dobândite in primul workshop dup ace participanții au aplicat primele lucruri in practica. Are aceeași durata precum primul workshop si are ca obiect toate încercările reușite sau nereușite de a realiza aplicațiile interactive la clasa.

Obiectivul este de a debloca barierele întâmpinate de către participanți in lucrul pe table interactiva si de dezvoltare a abilitaților deja dobândite.

Aceste cunoștințe se deprind indiferent de disciplina de predare sau de experiența de folosire a computerului sau videoproiectorului!

In cadrul workshopului vă voi ghida personal pe calculatorul Dumneavoastră sau cel de la școală, astfel încât să trecem împreună peste toate barierele întâlnite până acum ȋn lucrul cu computerul!

 

SE ACORDA ADEVERINTE DE PARTICIPARE!

Workshopurile sunt de 1 zi (8ore)  sau de 2 zile (4 ore/zi), pentru a avea timp sa exploram functiile tablei interactive pe care o aveți in dotare si sa dezvoltam structura model a propriei lectii interactive.

LOCUL DE DESFASURARE A WORKSHOPURILOR ESTE LOCATIA DUMNEAVOASTRA  sau CENTRUL DE TRAINING DIN BUCURESTI !

Programările trebuie făcute din timp la 0724588423 !

Detalii organizatorice

-durata 8 ore, pe durata unei zile sau 4 ore /zi pe durata a doua zile

-workshopurile se organizează pentru minimum 20 de participanți (numarul maxim – depinde de cat permite spatiul de workshop)

-in limita posibilităților fiecare participant trebuie sa aibă un laptop sau sa fie cel putin organizati pe grupe de 2-4 la un laptop!

-pretul participarii la workshop: 190 lei +TVA  / participant / workshop

 

Date despre trainer

Călin Mateian are o experiență de peste 20 de ani în metode de folosire a tehnologiilor educaționale moderne, a echipamentelor didactice și a mobilierului ergonomic de top. Este consultant pentru concepția de spații de învățare și mobilier educațional modular adaptate metodelor noi de predare la nivel mondial. A contribuit la realizarea de spații educaționale de referință în școli din București și din alte orașe din Romania! Calin Mateian împărtășește în aceste cursuri propria experiență de folosire a noilor tehnologii într-un mod foarte accesibil, într-o manieră relaxată și eficientă, cu o apreciere deosebită pentru timpul investit de către fiecare cursant în dezvoltarea abilităților de folosire a celor mai noi progrese ale lumii moderne. In cursurile programului de training, vă dezvăluie cum anume vă puteți simplifica predarea și amplifica efectul orelor investite în munca de comunicare, indiferent de nivelul de cunoștințe IT!

Platforma on-line de training https://calin-mateian.mykajabi.com/ are un numar de peste 5000 de cursanți înscriși care au parcurs cursurile destinate tehnologiilor modern.

 

Despre Matte’s Way S.R.L.

Compania are sediul in Bucuresti si are ca obiect de activitate furnizarea de dotari educationale moderne de ultima generatie.

Compania este orientata in principal pe aducerea la cunostinta profesorilor din Romania:

– a celor mai noi metode de predare-invatare-evaluare dar si

– cele mai noi modele de organizare si mobilare a spatiilor moderne de invatare

-cursuri pentru cunoasterea tehnologiilor si metodelor moderne de predare

In acest scop Matte’s Way este dezvoltator de solutii educationale originale, noi in parteneriat cu companii producatoare din lume si distribuitorul pentru Romania a unor producatori internationali dintre care cei mai importanti sunt :

-i3TECHNOLOGIES – Belgia pentru sisteme interactive premium , mobilier modular ergonomic

-Vernier Scientific – SUA pentru laboratoare digitale de stiinte

-SpaceKraft – Marea Britanie pentru materiale si sisteme interactive destinate spatiilor senzoriale dezvoltate pentru copiii cu cerinte educationale speciale

-INTECH – China pentru sisteme de interactive de ultima generatie

 S.C. MATTE’S WAY S.R.L. are sediul in Bucuresti, Sector 2, str  Baia de Arama, nr1, RO31345190, J40/31582013, web site: http://matte.ro/ , e-mail: info@matte.ro, tel: 0724588423

 

 

3. Workshop  „Cum să ȋmi simplific munca de comunicare la clasă fără a fi expert IT – editia 2017”, trainer Calin Mateian

Aveți un videoproiector ȋn școală? Dar un calculator sau laptop?


Acest workshop vă dezvoltă abilitățile de a folosi aceste dotări minime pentru a face lecții atractive si memorabile doar cu un click!

Și asta indiferent de disciplina de predare sau de experiența de folosire a computerului sau videoproiectorului!

Vă voi ghida personal pe calculatorul Dumneavoastră sau cel de la școală, astfel încât să trecem împreună peste toate barierele întâlnite până acum ȋn lucrul cu computerul!

 

SE ACORDǍ ADEVERINTE DE PARTICIPARE!
(nu este un curs cu credite!)

Workshopul este de 2 zile (4 ore/zi) sau 1 zi (6-8 ore) pentru a avea timpul necesar de a discuta şi trata efectiv fiecare pas pe care îl vom face către lecțiile model!

 

LOCUL DE DESFASURARE A WORKSHOPURILOR ESTE LOCATIA DUMNEAVOASTRA  sau CENTRUL DE TRAINING Matte’s Way DIN BUCURESTI  (sector2)!

 

Programările trebuie făcute din timp telefonic la  0724588423 !

 

Detalii organizatorice pentru WORKSHOP 

-durata – 8 ore, care pot fi pe pacursul unei zile sau pe durata a doua zile, cu 4 ore/zi

-minimum 20 de participanti 

-investitia: 190 lei +TVA/ participant (suma poate fi achitata personal sau de catre scoala)

PENTRU DETALII VA  INVITAM SA SUNATI LA 0724588423 !

 

4. Workshop „Cheia bunei relații Profesor- Copil- Părinte”, trainer psih. Rodica Mateian

O abordare din perspectiva educației prin egalitate”

Ce se ascunde in spatele comportamentului indezirabil al copiilor? Functionalitate dincolo de patologie – Workshop de 4 ore!

Soluțiile şi instrumentele prezentate pe platforma sunt o informare valoroasă si profesionistă despre cum să gestionăm diversele situații cu care ne confruntam zilnic .

 

Efectul acestor informații poate fi amplificat! Mai multe progrese se pot face in cadrul workshopurilor cu profesori sau / si cu părinți care le putem face împreună la scoala dumneavoastră oriunde in tara.

 

Workshopurile sunt de 1 zi (4 ore) pentru a avea timp de a discuta si trata efectiv situațiile întâlnite personal in activitate.

 

 

LOCUL DE DESFASURARE A WORKSHOPURILOR ESTE LOCATIA DUMNEAVOASTRA  sau CENTRUL DE TRAINING DIN BUCURESTI !

 

 

Numarul de workshopuri este limitat si programarile trebuie facute din timp telefonic la telefoanele urmatoare: 0722661809 sau 0724588423 !

WORKSHOP de 1 zi

-durata 4 ore

-minimum 20 de participanti

-investitia: 150 lei +TVA/ participant (suma poate fi achitata personal sau de care scoala)

Programările se fac din timp, telefonic, la unul din telefoanele: 0722661809, sau 0724588423.