Alegeti Tabla interactiva multitouch potrivita cu obiectivele, experienta si bugetul disponibil!

Aveti la dispozitie trei categorii de variante:

Tabla interactiva START, potrivita pentru o experienta minima sau pentru prima utilizare, in conditiile unui buget redus!

Tabla interactiva M10+, o dimensiune de tabla interactiva mai mare dar in conditiile unui buget limitat!

Tabla interactiva i3BOARD de calitate premium, de la 2m la 3,2m lungime, tehnologie multitouch cu pana la 20 de atingeri si functii extinse de colaborare cu toate calculatoarele din clasa!

Descoperiti facilitatile deosebite ale softului tablei i3LEARNHUB!

Alegeti videoproiectorul potrivit pentru folosirea cu tabla interactiva la clasa!

TABLA INTERACTIVA MULTITOUCH „i3BOARD”  PENTRU REALIZAREA DE LECTII INTERACTIVE:

Tabla interactiva multitouch i3board-Duo1003T10 Tabla interactiva multitouch

i3BOARD – avantaje pentru profesori:

-atrage garantat copiii la tabla! Lucrul pe tabla interactiva multitouch i3BOARD este similar cu folosirea unei tableta PC performante! Folositi pentru operare degetele, sau orice obiect in forma stilou.

-puteti sa mariti imaginile de pe tabla interactiva multitouch i3 folosind gesturile cu doua degete! La fel ca si la o tableta, puteti roti imaginea si o puteti misca pe ecran cu usurinta.

lucrati cu mai multi copii simultan, inclusiv lucrari independente, pe aceeasi tabla interactiva multitouch

beneficiati de program de training flexibil, disponibil on-line, solutie perfect adaptata programului fiecarui profesor, pentru intelegerea si aprofundarea modului de folosire a tablei interactive multitouch si aplicarea in lectii a softurilor interactive

-o folositi ca tabla de scris ceramica, pentru marker clasic, pentru scriere excelenta si stergere perfecta atunci cand nu aveti nevoie de interactivitate. Cu orice fel de marker ati scrie pe tabla interactiva multitouch aceasta se va sterge perfect!

  • Aveti comoditatea de a scrie cu markerul pe suprafata emailatã a tablei. Suprafata tablei are garantie nelimitatã fiind foarte rezistenta la folosirea zilnica .
  • Castigati timp pretios prin functiile de evaluare si testare rapida folosind dispozitivele mobile ale copiilor. Aceste functii si multe, multe altele sunt incorporate in softul Oktopus pentru tabla interactiva multitouch i3.
  • Scapati de reflexia lampii proiectorului in tabla, si puteti folosi markerul clasic pe tabla cu noua suprafata DUO care este in acelasi timp mata pentru proiectie dar care permite si scrierea cu marker clasic cu stergere uscata (doar la tabla interactiva multitouch i3)
  • i3BOARD combinã stilul de lucru clasic cu cel digital,  fiind perfectã pentru realizarea usoarã de prezentari interactive
  • Noul soft i3LEARNHUB permite in premiera lucrul simultan total independent a 4 elevi pe 4 sectiuni diferite ale tablei! (doar la tabla interactiva multitouch i3)

Tabla interactiva multitouch i3Board este disponibilã în Romania si Republica Moldova doar prin distribuitorul exclusiv i3, Matte’s Way si partenerii dealeri autorizati Matte’s Way Contact; info@matte.ro


Aveti posibilitatea de a alege:

-versiunea cu  6 atingeri simultane, cod (T06) , -sau versiunea 10 atingeri simultane, cod (T10), sau versiunea 20T, cu 20 de atingeri simultane!

MODELE de tabla interactiva multitouch i3BOARD pentru 2018:

– tabla interactiva multitouch  i3BOARD7703 T06   cu diagonala de 77„, dimensiuni L=1600mm, l=1200mm Descarcati specificatiile: i3board-7703T06_ENG

– tabla interactiva multitouch  i3BOARD8703 T10 Duo  si i3BOARD8705 T20 DUO cu diagonala de 87″, dimensiuni L=2000mm, l=1200mm     acest model are unica suprafata ceramica „Duo”, pentru scriere cu marker clasic, dar mata pentru proiectie Descarcati specificatiile:  i3board-8703T10-Duo_ENG (1)

– tabla interactiva multitouch i3BOARD10003 T10 Duo  cu diagonala de 100″ , dimensiuni L=2180mm, l=1200mm Descarcati specificatiile: i3board-10003T10-Duo_ENG

 

 

Pentru detalii si comenzi trimiteti un mesaj e-mail la adresa : info@matte.ro

Cautati si mobilier modular inovativ?