Mobilier scolar 

Mobilier scolar reglabil sau fix, ergonomic, potrivit fiecarui buget! Aspect deosebit, materiale de calitate superioara sunt atributele fiecarui model de mobilier scolar de la MATTE’s Way! Pupitrele au blaturi rezistente de Werzalit sau MDF termoformat ! Scaunele scolare au ergonomie si rezistenta de top, cu garantie de pana la 20 de ani!

Alegeti din prezentarea de mai jos tipurile de mobilier scolar

In prezentarea de mai jos si in meniul din stanga la rubrica „MOBILIER” sunt afisate cele mai importante tipuri de mobilier! Dati click pe butoanele fiecarei imagini pentru detalii si preturi sau sunati la 0724588423 pentru informatii imediate!

TIPURI DE MOBILIER SCOLAR

Mobilier inovativ modular

Mobilier scolar de ultima generatie conform cu cele mai noi tendinte europene ! Solutii de aranjare in sali de studiu si in alte spatii din scoala!

Pupitrul reglabil MATTE CONFORT

Mobilier scolar reglabil, cu aspect deosebit, pentru toate varstele, cu blaturi speciale si scaune cu ergonomie ridicata

Scaun premium ERGO MATTE

Un mobilier scolar modern are nevoie de un scaun deosebit ! Ergonomie, robustete si design intr-un scaun unic conceput dupa noile studii de ergonomie europene! Acest model unic are 5 grade de ergonomie si sisteme de fixare performante!

Mobilier modular

Mobilier scolar modular destinat claselor in care se doreste organizarea rapida in lucru pe grupe! Foarte robust dar usor in acelasi timp, este special proiectat pentru mutari dese in sala de clasa!

Mobilier pentru clasa pregătitoare

Mobilier pentru clasa pregatitoare,  pentru fiecare buget!

Mobilier INTERACTIV conectat fara fir la computer

Cel mai nou concept de mobilier scolar! Comunica fara fir cu tabla interactiva folosind softul i3Learnhub rin care se pot face lectii care implica miscarea combinata cu invatarea activa!

Laboratoare si cabinete scolare

Mobilier scolar pentru laboratoare de stiinte, cabinete scolare, sau cabinete lingvistice!

MATTE SOLAR

Mobilier pentru activitati deschise si de relaxare

Mese rabatabile pentru spații multifuncționale

Mobilier scolar multifunctional destinat spatiilor cudestinatii multiple! Usor de manevrat, fara efort, de catre o singura persoana !

Cum depun o comanda?
Pentru comenzi va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa info@matte.ro in care sa specificati care sunt produsele care va intereseaza, cantitatile si eventual culorile.

Va rugam sa treceti in e-mail si denumirea scolii!

La acest e-mail se va raspunde in cel mai scurt timp cu oferta clara de pret si o factura proforma!

Toate detaliile se vor discuta si telefonic la 0724588423 astfel incat procedura de comanda sa fie cat mai simpla!

Produsele sunt publicate si pe SEAP!

Cum se face livrarea?

Livrarea produselor se face in orice localitate !

Termenele de livrare pentru mobilier sunt intre 2 si 12 saptamani in functie de produse si de momentul comenzii. Un termen mai clar se comunica la lansarea comenzii.

 Costul transportului este acoperit de noi pentru comenzi peste 5000 de lei ! 

Alegeți pentru sala de clasă și o tablă interactivă cu soft educațional sau comandați un workshop pentru învățarea modului de folosire a tablei interactive în predare!

PUTETI OBTINE INFORMATII IMEDIAT LA 0724588423 !