Catedra MATTE ECTA Premium

Structura robusta

Structura metalica realizata din profile de otel care sustin o constructie compacta din pal melaminat si blatul special MATTE COMPACT .

Blatul MATTE COMPACT

Un blat elegant din MDF laminat individual fara margini aplicate, cu margini si colturi rotunjite, cu o rezistenta crescuta la uzura.

Practic si comod

Catedra este prevazuta cu 3 sertare cu yala centralizata, foarte potrivite pentru depozitarea diverselor materiale utile la clasa.
P

Dimensiuni confortabile

Blatul catedrei are dimensiunea de 130cm x 50cm si are loc suficient de larg pentru scaun si pentru pozitionarea la masa!

Catedra MATTE ECTA Premium se realizeaza in diferite culori pentru a fi asortata cu mobilierul din orice clasa!

Alegeti designul potrivit fiecarei clase!

Culoarea blatului si a partilor laterale din PAL melaminat sunt asortate cu gama de culori ale mobilierului clasei. Structura metalica este disponibila in culorile de baza: negru, gri, albastru, rosu. Pentru alte culori va rugam sa ne contatctati la 0724588423.

PRETUL CATEDREI ECTA ESTE DE 2280 LEI +TVA

Scaun recomandat pentru profesor

Scaunul Ergo reglabil este un scaun confortabil, ajustabil taliei fiecarui cadru didactic, asigura ergonomia si suportul reconfortant al spatelui, deseori solicitat de multele ore de predare! Disponibil in varianta cu sau fara roti!

Potrivita pentru banci model MATTE ECTA cu noul blat MATTE COMPACT

 

 

Sunati la 0724588423 pentru a obtine oferte de mobilier destinat intregii scoli: sali de clase, laboratoare, table scolare, videoproiectoare, dulapuri, mobilier pentru masa calda si alte noutati!

SAU TRIMITETI UN MESAJ PE info@matte.ro