Catedra MATTE COMPACT

Structura robusta

Structura metalica realizata din profile de otel dreptunghiulare care sustin o constructie compacta din pal melaminat si blatul special MATTE COMPACT .

Blatul MATTE COMPACT

Un blat elegant din MDF laminat individual fara margini aplicate, cu margini si colturi rotunjite, cu o rezistenta crescuta la uzura. 

Practic si comod

Catedra este prevazuta cu 3 sertare cu yala centralizata, foarte potrivite pentru depozitarea diverselor materiale utile la clasa.

P

Dimensiuni confortabile

Blatul catedrei are dimensiunea de 130cm x 50cm si are loc suficient de larg pentru scaun si pentru pozitionarea la masa!

O catedra potrivita in orice clasa!

Pretul catedrei MATTE COMPACT cu blat special este de 995 lei + TVA

Alegeti designul potrivit fiecarei clase!

Culoarea blatului si a partilor laterale din PAL melaminat sunt asortate cu gama de culori ale mobilierului clasei. Structura metalica este disponibila in culorile de baza: negru, gri, albastru, rosu. Pentru alte culori va rugam sa ne contatctati la 0724588423.

Scaun recomandat pentru profesor

Scaunul 10G (de la 10 ani Garantie!) este un scaun confortabil, ajustabil taliei fiecarui cadru didactic, asigura ergonomia si suportul reconfortant al spatelui, deseori solicitat de multele ore de predare! Disponibil in varianta cu sau fara roti!

Potrivita pentru banci cu blat MATTE COMPACT

Blaturile MATTE COMPACT schimba spectaculos  atmosfera clasei si asigura o calitate superioara mobilierului, a bancilor scolare, a catedrelor! Astfel exista si versiunile de banci scolare individuale dotate cu aceste noi tipuri de blaturi!

Sunati la 0724588423 pentru a obtine oferte de mobilier destinat intregii scoli: sali de clase, laboratoare, table scolare, videoproiectoare, dulapuri, mobilier pentru masa calda si alte noutati!

SAU TRIMITETI UN MESAJ PE info@matte.ro